Veelgestelde vragen over het dragen van baby’s beantwoord – Pod Ep 70

Het dragen van een baby is een gewoonte die moeders al vele, vele generaties lang gebruiken. Het is iets waar ik van hou en dat ik elke nieuwe ouder aanbeveel, omdat het dingen gemakkelijker voor je maakt en beter voor je baby. Baby’s willen dicht bij hun ouders zijn, en met het dragen van baby’s kunnen ouders dat doen terwijl ze toch alles krijgen wat ze nodig hebben.

Als nieuwe ouder of verzorger kan het dragen van een baby intimiderend zijn om te beginnen, en er zijn vaak veel vragen. Daarom praat ik met twee mama’s, Skye en Mallory, die allebei buitengewoon goed thuis zijn en zo gepassioneerd zijn over het dragen van baby’s dat ze zelfs hun eigen bedrijf in ringslings begonnen. Ze beantwoorden veelgestelde vragen over het dragen van baby’s en delen hun advies.

Onze gasten

Skye en Mallory zijn de mede-oprichters van hoop&pruim, een ringslingbedrijf dat biedt moderne, stijlvolle en maat-inclusief ontwerpen. Het belangrijkste is dat het een gastvrije omgeving is waar zorgverleners van alle soorten, maten en achtergronden samen kunnen komen terwijl ze de ongelooflijke voordelen van babydragen ontdekken..

Mallory is een moeder van twee, Selah Plum en Shepherd Keane. Ze woont in Minnesota met haar ouders, man en kinderen. Bij hope&plum’s beheert Mallory de volledige productie van begin tot eind. Ze doet niet alleen de productie, maar ze is ook een opvoeder voor het dragen van baby’s! Ze helpt hun klanten om de perfecte pasvorm te krijgen met hun ringslings!

Skye is een moeder van drie, Eleanor Hope, Madelynn Mae en Kieran Rhys. Ze werkt als advocaat in de omgeving van Washington, DC en beheert de logistieke kant van hope&plum. Dankzij hun bedrijf heeft ze haar ondernemersgeest kunnen nastreven en tegelijkertijd haar passie voor het dragen van baby’s kunnen voeden. Het dragen van baby’s ligt haar nauw aan het hart. Haar eerste dochter, Eleanor Hope, lag enkele weken op de NICU en Skye kon haar pas dagen na haar geboorte vasthouden. Door het dragen van baby’s konden Skye en Eleanor de band ontwikkelen die ze aanvankelijk misten. Sindsdien is het een integraal onderdeel van Skye’s reis door het moederschap.

We zijn zo blij dat ze hier zijn om de meest gestelde vragen over babydragen en meer te beantwoorden.

Als je deze aflevering nuttig vond, abonneer je dan op onze podcast en laat een eerlijke recensie achter! Links hieronder!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Laat een reactie achter

Firststepsrotterdam
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart