Waarom BIC aanstekers?

Aanstekers zijn overal te verkrijgen. Zit er enig verschil tussen de aanstekers? Zo op het oog niet. De aansteker bij een supermarkt doet het ook gewoon prima, evenals een aansteker van een voordeelwinkel. Toch zit er weldegelijk verschil tussen aanstekers. Denk bijvoorbeeld aan hoelang de aansteker het blijft doen, het materiaal waar de aansteker van gemaakt is en hoe de aansteker in de hand ligt. Ben je op zoek naar een goede aansteker waarvan je zeker weet dat hij het doet? Kies dan voor een aansteker van BIC. Waarom? Dan zullen we uitleggen.

Goede kwaliteit

Je wilt natuurlijk wel een aansteker die gemaakt is van goede kwaliteit. Bij BIC wordt elke aansteker uitvoerig nagekeken op kwaliteit, zodat alleen de beste aanstekers in de winkel liggen. Hierdoor ben je dus verzekerd van een kwalitatief goede aansteker. Daarnaast is een BIC aansteker gemaakt van de beste materialen en wordt de aansteker zo ontworpen dat deze lekker in de hand ligt.

Veiligheidscontrole

Het is natuurlijk leuk dat je een aansteker gekocht hebt, maar het is toch altijd even spannend of deze het doet of niet. Bij BIC weet je zeker dat deze aansteker het doet, want BIC aanstekers ondergaan meer dan 50 controles, voordat ze de fabriek verlaten. Geen defecte aanstekers dus, maar perfect werkende aanstekers van BIC.

Voldoet aan normen en eisen

BIC aanstekers voldoen aan de internationale normen en wettelijke eisen van een aansteker. Een aansteker is natuurlijk niet zonder gevaren. Er zit immers een brandbare vloeistof is. Kinderen moeten een aansteker bijvoorbeeld niet gemakkelijk kunnen gebruiken. Daarom voldoet een BIC aansteker aan diverse normen en de wettelijke eisen.

Lange levensduur

Hoelang een aansteker het blijft doen, blijft meestal gissen. Bij een BIC aansteker ben je verzekerd van een lange levensduur. Een BIC aansteker geeft namelijk wel 3000 vlammen. Een lange levensduur dus om kaarsen aan te steken, de barbecue of bijvoorbeeld om vuurwerk af te steken.

Te personaliseren

Wist je dat BIC aanstekers ook te personaliseren zijn? Je kan dus een logo of een tekst op de aansteker laten drukken. BIC aanstekers kan je dus ook gebruiken als promotiemiddel voor je bedrijf of een vereniging. Dit maakt BIC tot een A-merk aansteker. Je bent verzekerd van kwaliteit en veiligheid, een mooi ontwerp en daarnaast kan je de BIC aanstekers inzetten als promotiemiddel. Een prachtig kwalitatief geschenk voor iedere ontvangen.

BIC aansteker kan je kopen bij BudgetGift.nl, die tevens gelijk jouw BIC aansteker kan bedrukken met een logo of tekst. Voor BIC aansteker kan je dus terecht bij BudgetGift.nl.

 

ZIE JE GEDACHTEN

Laat een reactie achter

Firststepsrotterdam
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart